Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Cro Star nastupio na dva turnira i osvojio 11 medalja

U subotu je mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio na dva turnira i osvojio 11 medalja.

U Zagrebu je održan međunarodni taekwondo turnir Bistra Open, na kojem je sudjelovalo 300 natjecatelja. Mostarski Cro Star se u Zagrebu predstavio s malom ekipom. Nera Prce je osvojila srebro i broncu, dok je Dominik Granić osvojio srebro. Nera Prce je nastupila u borbama i u kicku, i to u uzrastu vrtićanki. Ovo joj je bio prvi turnir i zaslužuje sve pohvale za svoj nastup.

U Tomislavgradu je održan međunarodni taekwondo turnir Tomislav Open, na kojem je nastupilo 200 natjecatelja, a mostarski Cro Star se izborio za 8 medalja. Zlato je osvojila Lea Marić. Srebro su osvojili Lora Milićević, Mario Tomić i Katarina Ćorić. Za broncu su se izborili Eva Damjanović, Ivo Planinić, Viktorija Penavić i Luka Penavić.

Ivo Planinić i Viktorija Penavić su nastupili u vrtićancima. Ovo im je također bio prvi nastup i definitivno zaslužuju veliku pohvalu za osvojene medalje.

klub-cro-star-zg-medalje

Podsjetimo da su Karla Pandža i Ivano Prce nedavno nastupili u Zagrebu i također se okitili medaljama u uzrastu vrtićanaca. Vrtićanci Cro Stara su pokazali da će se na njih i ubuduće definitivno moći računati, navodi se u priopćenju iz taekwondo kluba Cro Star./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte