CRO COP: Čestitao sam Miočiću, ali mogao je i on meni kad sam osvojio Rizin

Mirka Filipovića razljutili su komentari dijela MMA obožavatelja koji su ga na društvenim mrežama pitali zašto nije čestitao Stipi Miočiću na UFC naslovu prvaka.

Uoči borbe Stipe je otkrio da se ponekad čuje s legendarnim hrvatskim borcem i da mu je on poželio sreću protiv Daniela Cormiera.

Filipović je sinoć na Facebooku objavio status u kojem je objasnio da je privatno čestitao Miočiću i napao one koji su ga kritizirali prethodnih dana. Otkrio je i da Stipe nije njemu čestitao kada je prije tri godine osvojio Rizin.

“Taman kada čovjek pomisli da ga ništa ne može iznenaditi, vidim da su se hrvatski portali uključili u raspravu jesam li ili nisam čestitao Stipi Miočiću. Pa je li moguće? Pa još ne vjerujem ni da postoje osobe kojima je toliko dosadno i toliko dobro u životu da se zamaraju nečim toliko trivijalnim poput jesam li ja nešto čestitao ili ne?! Pa je li moguće to? Pa što koga briga je li jesam ili nisam? A vidim da je, nažalost. Moj odnos s Miočićem je moja privatna stvar i ako imam potrebu nešto mu reći ili poslati, onda to napravim. I to na njegov privatni broj. A praviti javnu temu od nekakvog čestitanja je sramota. Prvo od pojedinaca koji su toliko plitki i da to uopće spominju, a drugo da to mediji još potenciraju. Sramota. Možda griješim, ali nisam primijetio da je itko od medija ili pojedinaca koji meni šalju poruke s pitanjem ‘jesi čestitao Stipi’ to isto pitanje postavio Miočiću za mene nakon sto sam osvojio RIZINOV pojas. Naravno da nije. Jer je to nebitno. I stvarno je. To je privatna stvar. I nebitno je što su ljudi jako bliski Stipi (pojedinci iz njegove obitelji) javno navijali protiv mene. I pisali komentare pune mržnje za mene uoči borbe. I dandanas to ničim izazvani rade. Nebitno je jer te osobe meni ništa ne znače i to sigurno nije Stipin stav. A i ti me samo i mogu mrziti i ništa više. A Stipe je zaista sjajan lik i veliki šampion i ima sav mogući respekt i simpatiju s moje strane. I poslao sam mu čestitku, naravno. Jer mi je drag i jer ju je zaslužio. Ali mogao sam i ja dobiti čestitku od njega nakon osvajanja RIZIN-a, ali nisam. Ali to je opet stvar između mene i njega. I na tome treba i ostati. Pozdrav”, napisao je Cro Cop koji je 2015. godine u svojoj dvorani ugostio Stipu i odradio nekoliko treninga s njim./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Uprava CZ se sastala sa svim službama koje rade na suzbijanju pandemije, započelo snimanje kampanje

Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke danas se u Ljubuškom sastala sa svim službama koje sudjeluju u suzbijanju pandemije koronavirusa,a povod je bio snimanje promotivnog...