Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

CRNALIĆ ODGOVORIO KOJOVIĆU: Tegeltija nije optužen za korupciju

Milan Tegeltija, predsjednik VSTV BiH

Odvjetnik Asim Crnalić, koji predstavlja predsjednika Visokog sudskog i tužiteljskog Vijeća BiH Milana Tegeltiju u disciplinskom postupku koji se protiv njega vodi, reagirao je na izjavu predsjednika “Naše stranke” Predraga Kojovića koji je za “Klix.ba” izjavio da je Tegeltija optužen za korupciju.

Kojović je, naime, u razgovoru za spomenuti portal u jednom dijelu rekao da se Tegeltija tereti za korupciju na što je reagirao njegov odvjetnik.

“Kojović je u tekstu naveo da je Tegeltija optužen za korupciju. To je neodgovorna izjava jednog političara zbog toga što Tegeltija nije osumnjičen za korupciju jer je u Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine pozvan kao svjedok, a pred disciplinskim tužiteljem je osumnjičen da je imao neprimjeren kontakt. To su dvije različite stvari i ne mogu se nazvati korupcijom kako kaže Kojević”, rekao je Crnalić.

Podsjećamo, Prvostupanjska disciplinska komisija Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća (VSTV) BiH donijela odluku kojom je odbacila disciplinsku tužbu protiv predsjednika VSTV-a Milana Tegeltije.

Ured disciplinskog tužitelja podigao je ranije disciplinsku tužbu protiv Tegeltije, a po disciplinskoj prijavi suca Okružnog suda u Banja Luci Milana Blagojevića./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte