Čovjek koji prijeti da će ubiti djecu u Trebinju napustio kuću i krenuo prema gradu

U naselju Gorica u Trebinju muškarac S.M. prijeti da će ubiti svoje dvoje djece ukoliko mu se supruga ne vrati kući, potvrđeno je u trebinjskoj Policijskoj upravi za portal Srpskainfo.

On je oko podneva izašao iz obiteljske kuće i sa njima krenuo prema gradu. Očevici tvrde da je zagrlio djecu stisnutih šaka i ide prema gradu.

Panika u tom naselju traje već tri sata, a na licu mjesta su pregovarački tim policije, služba Hitne pomoći i predstavnici Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske.

Brat čovjeka koji prijeti bombom rekao je Srni da je pokušao da razgovara sa bratom, ali da on neće da komunicira i izričito traži da mu se vrati supruga, koja ga je napustila sa bebom prije četiri-pet dana.

On je dodao da njegov brat nosi jednu bombu i da je izvadio osigurač.

Prema njegovim riječima, djeca su životne dobi od devet i 11 godina.

Drama u ovom trebinjskom naselju počela je jutros nešto prije 9 sati, kada je čovjek zaprijetio da će ubiti djecu ukoliko mu se supruga ne vrati kući.

Prema neslužbenim informacijama, 31-godišnjak je od ranije poznat policiji po različitim kaznenim djelima, a navodno je još 2013. godine prijavljivan zbog nasilja u obitelji. /HMS/

Najnovije

Vlada Hercegbosanske županije održala 29. sjednicu

Na početku jučerašnje sjednice Vlada Hercegbosanske županije donijela je Odluku kojom je dana suglasnost na ugovor o prijenosu koncesije, odnosno na potpuni prijenos prava...