Čović se susreo s članovima OO HDZ BiH Žepče

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamenta BiH dr. Dragan Čović posjetio je danas u Žepču Općinski odbor HDZ-a BiH, prenosi HMS.

Predstavljajući rad i aktivnosti odbora, predsjednik OO HDZ-a BiH Žepče i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić, na početku susreta zahvalio se Čoviću na radnoj posjeti Žepču. 

Na sastanku je razgovarano o svim projektima, te je naglašeno kako su infrastrukturni projekti ključ uspješnog gospodarskog razvoja, koje ova općina intezivno razvija. 

Općina Žepče potiče investicije ali podržava i samozapošljavanje naglasio je načelnik općine Žepče Mato Zovko u svome izlaganju, te je istaknuo kako se kontinuirano radi na socijalnim i društveno korisnim projektima. 

Tijekom sastanka istaknuti su izazovi u nadolazećoj godini, imajući u vidu činjenicu kako je sljedeća godina ujedno i izborna.

Također, predstavljen je program rada Općinskog odbora HDZ-a BiH Žepče s posebnim naglaskom i projekcijama za lokalne izbore. 

Čović je nazočne upoznao sa trenutnom političkom situacijom, formiranju vlasti odnosno Vijeća ministara BiH, te vođenim razgovorima oko drugih razina vlasti. 

Ističući važnost lokalnih izbora 2020. godine, Čović se osvrnuo na rad općinskog odbora, kazavši kako se želio upoznati sa stanjem i prilikama u Žepču. -Uz potporu većih razina vlasti, nastaviti ćemo pratiti sve aktualne projekte u Žepču, istaknuo je.

Zajednički je ocijenjeno kako je stanje na terenu dobro, s tim da pojedine projekte treba ubrzano rješavati u narednom razdoblju. 

-Uz aktivnosti koje su predstavljene i plan rada do narednih lokalnih izbora, HDZ BiH Žepče neće imati problema dobiti uvjerljivo povjerenje na Lokalnim izborima sa partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora istaknuto je. 

Na sastanku je također naglašeno kako se sve strukture HDZ-a BiH moraju aktivirati i podržati Kolindu Grabar Kitarović, kandidatkinju HDZ-a RH na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OSUĐEN NA DOŽIVOTNI ZATVOR

Karađžićeva obrana traži ustupanje novog dokumenta za reviziju presude

Obrana bivšeg predsjednika Republike Srpske (RS) Radovana Karadžića zatražila je od Međunarodnog rezidualnog mehanizma za kaznene sudove da se odredi sudac koji će omogućiti...