Hrvatski Medijski Servis

ČOVIĆ NAJAVIO DOLAZAK U ALUMINIJ Radnici žele sastanak u središnjici HDZ-a

Foto: Bljesak.info

Radnici ne odustaju od dogovora i namjere da se s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem sastanu u Domu HDZ-a u Mostaru, poručeno je za Bljesak.info iz Nezavisnog sindikata zaposlenika Aluminija.

Jutros je naime poslano  priopćenje da se u zakazano vrijeme sastanka s radnicima, čelnik HDZ-a sastaje s upravom Aluminija i to u krugu poduzeća.

Naime, jučer je, nakon okupljanja radnika pred središnjicom stranke, dogovoreno da će ih Čović primiti danas u podne, no jutros je iz HDZ-a BiH priopćeno kako će se sve dogoditi u krugu tvornice na što, kako je potvrđeno Bljesku , radnici neće pristati.

”Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović obići će danas mostarski Aluminij, te će se sastati s menadžmentom, Nadzornim odborom i sindikatom Aluminija. Prilikom sastanka razgovarat će se o trenutnom stanju i problemima te mogućnostima za rješenje kratkoročne i dugoročne situacije u Aluminiju. Sastanak će se održati u 12.00 sati u prostorijama Upravne zgrade Aluminija”, stoji u priopćenju stranke.

No, radnici navode kako na sastanak pristaju samo u stranačkoj središnjici ispred koje su pozvali građane na mirno okupljanje u 11:30 sati kako bi im dali podršku.

Naime, mostarski Aluminij ugašen je u srijedu četiri minute nakon ponoći, a radnici su utorak proveli u prosvjedima. /HMS/

About the Author
  1. BrkoReply

    Kako vas nije stid dok ste radili imali ste plate1500 km ubili osigurani aja kod privatnika IMO 850 km i
    nisam bio osiguran ni dana a radio 10 godina

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte