Hrvatski Medijski Servis

Ćović, Ivanić i Izetbegović u posjeti Sloveniji

Sutra u službenoj posjeti

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić i članovi bh. Predsjedništva Dragan Čović i Bakir Izetbegović sutra će boraviti u službenoj posjeti Republici Sloveniji.

U čast dolaska članova Predsjedništva BiH, na Kongresnom trgu u Ljubljani, s početkom u 10.00 sati, bit će upriličena ceremonija svečanog dočeka s vojnim počastima, a na trgu će ih dočekati predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor.

U 10.15 sati u Predsjedničkoj palači će biti održan susret članova Predsjedništva BiH sa predsjednikom Republike Slovenije.

Službeni sastanak izaslanstva Bosne i Hercegovine i Republike Slovenije je u 10.45, a za 11.30 sati planirana je konferencija za novinare.

Medijima će se obratiti predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor.

Protokolom posjete, predviđeni su i susreti s predsjednikom Državnog zbora Republike Slovenije Milanom Brglezom (12.00) i predsjednikom Vlade Republike Slovenije Mirom Cerarom (12.40).

Članovi Predsjedništva BiH će posjetiti Gradsku vijećnicu i sastati se s gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem (15.05), najavljeno je iz Predsjedništva BiH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte