27. i 28. SIJEČNJA

Čović i Zvizdić na samitu u Bruxellesu

Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta BiH Dragan Čović i predsjedatelj Zastupničkog doma PSBiH Denis Zvizdić sudjelovat će na Samitu predsjednika Europskog parlamenta s predsjednicima parlamenata država zapadnog Balkana, koji će 27. i 28. siječnja biti održan u Bruxellesu.

Zvizdić i Čović, zajedno s predsjednicima parlamenata država regije, imat će susret s predsjednikom Europskog parlamenta Davidom Sassolijem, kao i s članovima Konferencije predsjednika Europskog parlamenta.

Tijekom Samita bit će upriličen i sastanak predsjednika parlamenata država regije s predsjedateljem Radne skupine za zapadni Balkan u Odboru za vanjske poslove Europskog parlamenta Toninom Piculom.

Prvog dana boravka u Bruxellesu, 27. siječnja, Čović i Zvizdić imat će niz sastanaka s dužnosnicima Europske unije – najavljeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Osnovana podružnica HKDU BiH

- Budući da se bliže Lokalni izbori 2020.godine, vrijeme je da svi ozbiljno i odgovorno pristupimo pripremama, pa u tome kontekstu, sa zadovoljstvom možemo...