Clarence Seedorf preuzima Osijek?

Clarence Seedorf pregovara s Ivanom Meštrovićem u Dubaiju oko preuzimanja trenerskog posla u Osijeku, tvrdi portal Republika.eu. Legendarni Nizozemac jedini je igrač koji je s tri različita kluba uzeo LP.

Iz pete brzine ubacio sam u četvrtu u potrazi za trenerom, rekao nam je prošli tjedan Ivan Meštrović (40), predsjednik Osijeka, nakon što je privremeni nasljednik Dine Skendera (35), voditelj nogometne škole Ivica Kulešević (49), nanizao pobjede na klupi “bijelo-plavih”.

No čini se kako je prvi čovjek Osijeka sad prebacio u – šestu brzinu.

Spominjala su se u kuloarima brojna velika nogometna imena kao potencijalni novi treneri momčadi iz Gradskog vrta poput Christiana Pannucija (46) i Hernána Crespa (44), a sad je u igri još jedno. Legendarni veznjak Reala, Intera i Milana – Nizozemac Clarence Seedorf (43)!

Meštrović je, naime, uzeo predah i otišao u Dubai gdje pregovara sa Seedorfom, piše portal Republika.eu.

Seedorf je imao vrlo uspješnu igračku karijeru, jedini je igrač koji je osvojio Ligu prvaka s tri različita kluba (Ajax, Real Madrid, Milan). Trenerskim poslom počeo se baviti 2014. u Milanu. Imao je kratke epizode i u Shenzhenu i Deportivu, a posljednji mu je posao bio izbornički u Kamerunu.

Dolazak Seedorfa vjerojatno bi bio najzvučnije pojačanje u povijesti HNL-a zbog kojega bi u Osijeku morali duboko posegnuti u džep, ali i dobili reklamu diljem svijeta. Kako doznajemo iz izvora bliskih klubu, doista je moguće da Seedorf završi u Gradskom vrtu, ali nije jedini kandidat za trenersko mjesto./HMS/

Najnovije