Hrvatski Medijski Servis

ČLANOVI PREDSJEDNIŠTVA BiH U ARGUMENTIMA NAŠE TV: Novinari i urednici vodećih hrvatskih medija u BiH večeras propituju Čovića

Gost ovotjednog izdanja političkog magazina Argumenti Naše tv je hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HNS-a i HDZ BiH dr. Dragan Čović. Urednik i voditelj emisije Milan Šutalo u goste je pozvao i novinare i urednike vodećih hrvatskih medija u BiH; Zorana Krešića iz Večernjeg lista, Manuelu Bojo glavnu urednicu Radia Herceg Bosne i Juricu Gudelja, urednika portala Dnevnik.ba, kako bi unakrsno propitivali Čovića o aktualnim političkim i inim temama, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Inače, u naredne tri emisije Argumenti će ugostiti sva tri člana Predsjedništva BiH kako bi odgovarali na pitanja novinara o tome što su učinili i kako su vodili zemlju u proteklom četverogodišnjem mandatu.

Tako je u izdanje političkog magazina Argumenti 18. rujna pozvan bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, a poziv za gostovanje u Argumentima 25. ovog mjeseca upućen je srpskom članu državnog vrha BiH dr Mladenu Ivaniću.

Argumenti su na programu Naše tv večeras od 20 sati./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte