Članovi HKD Napredak Podružnica Vitez u posjeti Domu “Sveti Josip”

Pjevačka skupina Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” Vitez zajedno sa seniorskom folklornom skupinom u četvrtak 6. lipnja posjetili su Dom za stare i nemoćne osobe “Sveti Josip” u Dubravici u Vitezu.

Oduševljenim štićenicima Doma, svim djelatnicima i gostima, članovi HKD “Napredak” Vitez otpjevali su nekoliko tradicionalnih pjesama, te izveli plesove “Kukunješće” i “Zavrzlamu”. Na licima osoba koje borave u Domu “Sveti Josip” moglo se vidjeti zadovoljstvo i oduševljenje, a gromoglasnim pljeskom u nekoliko navrata, iskazali su zahvalu za dolazak naših članova.

U ime domaćina, prigodnim riječima zahvale obratila se sestra Admirata, koja je između ostalog rekla da se raduje suradnji Doma “Sveti Josip” i Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” Vitez te da očekuje kako će i u budućnosti viteški “Napredak” svojim posjetama, koncertima i nastupima uveseljavati štićenike Doma.

Predsjednik HKD “Napredak” Vitez Zoran Kupreškić zahvalio se domaćinima na jako lijepom prijemu i odličnom druženju sa štićenicima, sestrama, djelatnicima i svim prisutnima te uputio riječi potpore svima koji skrbe za stare i nemoćne osobe, u nadi da će i u budućnosti uspješno pružati pomoć jednoj od najranjivijih kategorija društva što oni zasigurno i jesu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

EVO ZA KOJA PODRUČJA

Aktiviran narančasti meteoalarm za Bosnu i Hercegovinu

Za veći dio Bosne i Hercegovine danas je aktiviran narančasti meteoalarm. Europski meteorološki servis “Meteoalarm” priopćio je da se očekuju lokalni grmljavinski procesi, mjestimično...