Hrvatski Medijski Servis

Članovi Cro Stara osvojili 4 medalje na turniru Knin Open

U subotu je mostarski taekwondo klub Cro Star nastupio na međunarodnom taekwondo turniru Knin Open 2019., koji je ujedno bio i kriterijski turnir za hrvatsku kadetsku taekwondo reprezentaciju. Članovi Cro Stara osvojili su 4 medalje, priopćio je Cro Star.

Antonio Rezo se izborio za zlato. Rezo je inače proglašen za najboljeg mlađeg kadeta kluba za 2018. godinu i svoj zlatni niz je nastavio i u ovoj godini.

Luka Penavić je nastupio na kriterijskom dijelu turnira i osvojio srebro. Zlato mu je izmaklo u posljednjoj sekundi finalne borbe pri izjednačenom rezultatu. Penavić je isto proglašen najboljim natjecateljem kluba u konkurenciji kadeta za 2018. godinu.

Broncu su osvojili Roko Baković i Katarina Ćorić. Baković je mlađi kadet, koji je u 2018. godini osvojio oko 20ak medalja, dok je Katarini Ćorić ovo bio prvi turnir, i uspjeh je što je odmah osvojila medalju.

Nastupila je još i Viktoria Penavić, koja se usprkos odličnom nastupu ovaj put nije uspjela izboriti za medalju. Izgubila je u borbi za medalju.

U Kninu je sudio i sudac Cro Stara Miran Đorđevski, koji je 1. sudačka klasa i jedan od najboljih sudaca u Taekwondo Savezu BiH.

„Nakon obavljenih seminara i stečenih trenerskih licenci Taekwondo Saveza BiH, Europske Taekwondo Unije i Svjetske Taekwondo Federacije krenuli smo s turnirima. Ekipa je u Kninu bila jako uspješna. Sad nastavljamo s pripremama i
kontrolnim turnirima, a sve u svrhu pripreme za državno taekwondo prvenstvo.“ rekla je Klaudia Marić, trenerica Cro Stara, priopćio je klub. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte