Hrvatski Medijski Servis

Civilna zaštita ŽZH izdvojila sredstava za provođenje edukacije učenika i studenata

U prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, 12. travnja 2018. godine, pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića održana je 12. sjednica Stožera, priopćila je u utorak Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Stožer je jednoglasno usvojio Odluku o davanju suglasnosti na Nastavni plan i program edukacije, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2018. godini.

Usvojene su i Odluke o izdvajanju sredstava za provođenje edukacije učenika osnovnih škola i studenata i obuke članova županijskog/gradskog/općinskih stožera civilne zaštite.

Nastavnim planom i programom edukacije, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2018. godini određene su tematske cjeline, broj nastavnih sati i način realizacije tematskih cjelina za realizaciju planiranih aktivnosti planova i programa edukacije učenika i studenata, te obuke struktura zaštite i spašavanja koju će Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke realizirati u 2018. godini, priopćila je u utorak Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte