ČITLUK: Puštena u rad Transformatorska stanica

U Čitluku je danas puštena u rad novoizgrađena transformatorska stanica “Čitluk dva”, čija je vrijednost 5.450.544 KM. Izgradnjom ove transformatorske stanice bit će postignuto povećanje prenosnih kapaciteta i sigurnost napajanja južnog dijela općine Čitluk.

“Povećanje prenosnih kapaciteta i sigurnost napajanja očekuju se i na području općine Čapljina /vodozahvat Studenci i Zvirovići/, sjevernog dijela općine Ljubuški, a planirano je i rasterećenje postojeće transformatorske stanice `Čitluk`”, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Puštanju u rad transformatorske stanice “Čitluk dva” prisustvovao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović, koji je čestitao upravi “Elektroprenosa” na ovom projektu.

“Čestitam radnicima `Elektroprenosa`, ali i svima koji će imati koristi od ovog objekta. Nisu to samo stanovnici Čitluka i Međugorja, nego i šireg područja i radujem se novim projektima `Elektroprenosa`”, poručio je Čović.

Novoizgrađena transformatorska stanica nalazi se blizu trase auto-puta, pa će predstavljati napojnu točku za energetske objekte./HMS/

Najnovije

PROGNOZA VREMENA

Evo kad nas očekuje porast temperatura

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana ponegdje sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Najviša...