Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

ČITLUK: Poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija općine u srijedu

Poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija općine Čitluk s osvrtom na bonitetno izvrsne kompanije Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) održat će se u srijedu, 26. lipnja, u Herceg Etno selu Međugorje u 13 sati.

Cilj je susreta predstavljanje rezultata poslovanja tvrtki općine Čitluk, s posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne kompanije te općine i HNŽ-a, kao najboljih gospodarskih subjekata.

Bonitetna izvrsnost definira natprosječnu vrijednost kompanije, a Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada, koji certificirane kompanije svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, istovremeno ih stavljajući u ravnopravan položaj s kompanijama iz EU-a jer se pri ocjenjivanju primjenjuje ista metodologija i dokazani kriteriji.

Pozdravno obraćanje tijekom poslovnog susreta održat će predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan, a rezultate poslovanja čitlučkih gospodarstvenika s posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne kompanije predstavit će savjetnik Bisnode BH Damir Sokolović, priopćili su organizatori skupa – Bisnode BH i Općina Čitluk./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte