ČITLUK/ ORGANIZATORI EVERGREEN FESTA: Odluka da otkažemo promociju knjige Martine Mlinarević bila je na njezin prijedlog!

-Slijedom nemile hajke obraćamo se s priopćenjem. Nakon objave Martininog nastupa zaprimili smo ružne komentare povodom njezinog nastupa zbog njezinih javnih istupa te smo je kontaktirali i izvijestili o istima – priopćili su organizatori festivala kulture “Evergreen fest” u reakciji na medijski istup književnice Martine Mlinarević povodom otkazivanja promocije njene knjige na spomenutom festivalu, javlja HMS.

Organizatori su poručili da je odluka da događaj otkažu bila na prijedlog Mlinarević, koji su i prihvatili, “a sve s ciljem izbjegavanja bilo kakvog mogućeg incidenta.”

– Mislim da bi Martinin događaj protekao u odličnoj atmosferi kao i dva njena dosadašnja nastupa na Evergreen Festu- priopćeno je.

Razlozi našega opreza, navode organizatori, dolaze od prethodnih nemilih događaja gdje su se izvođači (Edo Maajka i Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson ) odlučili na provociranje publike neprimjerenim vicevima o Međugorju koje se nalazi u neposrednoj blizini te je svima nama u srcu.

-Podržavamo pravo na drugo mišljenje, ali osuđujemo svaki vid izrugivanja na toj osnovi- priopćili su.

Cilj ovoga projekta, kažu organizatori, bio je da doprinese društveno-kulturnom boljitku Brotnja, a ne da se preko njega vode bilo kakve bitke i skupljaju bodovi.

“Tužni smo zbog nastale situacije u kojoj je najveći gubitnik ovaj festival kojem je ovim ugrožena daljnja egzistencija”, naveli su organizatori te dodaju:

-Cijenimo i zahvalni smo svima koji su nam se obratili za objašnjenje bez prethodne osude- priopćeno je.

/HMS\

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OČITOVAO SE I UFC

Pogledajte snimku uhićenja jednog od UFC-ovih najboljih boraca

UFC je izdao priopćenje povodom uhićenja svog prvaka u poluteškoj kategoriji Jona Jonesa. "Bones" je, podsjetimo, uhićen u četvrtak radi vožnje u pijanom stanju,...