Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

ČITLUK: Edukativnim predavanjem mališanima približen rad policije

Pripadnici Policijske stanice Čitluk jučer su posjetili Dječji vrtić te su mališanima koji pohađaju ovu odgojno-obrazovnu ustanovu održali edukativno predavanje.

Kroz predavanje prilagođeno mališanima predškolskog uzrasta pripadnici PS Čitluk približili su svoje zanimanje radoznalim mališanima, ali su isto tako iskoristili prigodu da mališane podsjete na pravila ponašanju u prometu.

Tijekom ugodnog druženja pripadnici PS Čitluk mališanima su također skrenuli pozornost na više detalja te ih savjetovali da uvijek budu oprezni.

Svojim sudjelovanjem u predavanju, postavljanjem pitanja i ranije naučenim pjesmicama mališani su pokazali veliko zanimanje za posao koji obavljaju policajci, a s velikim zanimanjem mališani su sudjelovali i u prezentaciji dijela opreme koju policajci koriste u svakodnevnom obavljanju posla.

Za goste iz PS Čitluk mališani su pripremili i prigodne darove, a druženje policajaca i mališana završeno je u dvorištu uz razgledavanje službenih vozila.

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte