ČITLUK: Edukativnim predavanjem mališanima približen rad policije

Pripadnici Policijske stanice Čitluk jučer su posjetili Dječji vrtić te su mališanima koji pohađaju ovu odgojno-obrazovnu ustanovu održali edukativno predavanje.

Kroz predavanje prilagođeno mališanima predškolskog uzrasta pripadnici PS Čitluk približili su svoje zanimanje radoznalim mališanima, ali su isto tako iskoristili prigodu da mališane podsjete na pravila ponašanju u prometu.

Tijekom ugodnog druženja pripadnici PS Čitluk mališanima su također skrenuli pozornost na više detalja te ih savjetovali da uvijek budu oprezni.

Svojim sudjelovanjem u predavanju, postavljanjem pitanja i ranije naučenim pjesmicama mališani su pokazali veliko zanimanje za posao koji obavljaju policajci, a s velikim zanimanjem mališani su sudjelovali i u prezentaciji dijela opreme koju policajci koriste u svakodnevnom obavljanju posla.

Za goste iz PS Čitluk mališani su pripremili i prigodne darove, a druženje policajaca i mališana završeno je u dvorištu uz razgledavanje službenih vozila.

/HMS/

Najnovije

AMERIČKI PREDSJEDNIČKI IZBORI

Joe Biden odabrao Kamalu Harris za svoju potpredsjedničku kandidatkinju

Joe Biden, predsjednički kandidat Demokratske stranke na predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, odabrao je senatoricu Kamalu Harris za svoju predsjedničku kandidatkinju. Potvrdio je to...