IMOVINSKI KARTON B. TURKOVIĆ

Čime sve raspolaže ministrica koja je izjavila da se u BiH dobro živi i da su građani razmaženi?

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković koja je izjavila da se u BiH jako dobro živi samo da su građani razmaženi, vlasnica je pet kuća u BiH i dva stana u Hrvatskoj i Australiji, a sinovi joj posjeduju još tri nekretnine u Sarajevu, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Ona je 2008. godine od Općine Stari Grad otkupila stan od skoro 120 kvadrata plativši ga certifikatima 15.400 KM. Četiri godine kasnije ga je prodala po jedanaest puta većoj cijeni – za 180 tisuća maraka. Potom je kupila dvije kuće u Sarajevu koje vrijede skoro pola milijuna maraka, te je vlasnica još dvije u Fojnici i jedne u Stocu. Ove nekretnine prostiru se na skoro dulum i pol zemlje.

Njena posljednja plaža veleposlanice u Kataru iznosila je preko devet tisuća maraka, a uz to je imala prihode od oko četiri tisuće maraka za izdavanje nekretnina. Turković je tijekom karijere redovite imala angažmane kao predavač na sveučilištima u BiH, Europi i svijetu. Posjeduje dva vozila – Porsche Cayenne i Volkswagenov Kombi.

Nakon imenovanja na mjesto ministrice nije htjela govoriti za CIN.

Izjava ministrice BiH Bisere Turković koja je kazala kako se u BiH dobro živi, ali su građani razmaženi izazvala je brojne negativne reakcije i komentare.

“Svi mi imamo jako dobar život. Onaj tko ima toplinu u domu, svjetlo, tko ima nešto da pojede, ne može biti umoran. Mislim da smo mi razmaženi”, ocijenila je Turković./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

Uskoro još bolji uvjeti za treniranje na stazi na Brigu

Najpopularnije mjesto za rekreaciju u Širokom Brijegu dodatno se uređuje. S ljepšim vremenom se osjetno poveća promet na stazi na Brigu. Brojnim rekreativcima i sportašima ovih...