Četiri godine slala je SMS poruke preminulom ocu, a onda je jednog dana dobila i odgovor

Nakon što je umro čovjek koji je brinuo o njoj, djevojka je nastavila slati sms poruke na njegov broj. A onda je dobila odgovor čovjeka koji je izgubio kći u prometnoj nesreći.

“Hej, tata, to sam ja! Sutra će mi opet biti težak dan”, napisala je Chastity Patterson (23) u SMS poruci koju je poslala na broj mobitela koji je koristio njen otac, večer prije četvrte obljetnice njegove smrti. Već četiri godine svakodnevno mu je slala poruke s vijestima iz svog života, nastojeći tako zadržati neku vezu s njim. I ovaj put je u poruci napisala koliko joj je bilo teško tijekom četiri godine koliko ga nema, tijekom kojih je unatoč svemu dobila bitku protiv raka i uspjela završiti fakultet, ne očekujući ništa. A onda je stigao odgovor!

“Zdravo, dušo! Ja nisam tvoj tata, ali dobio sam sve tvoje poruke tijekom ove četiri godine. Veselim se tvojim jutarnjim porukama i večernjim javljanjima. Zovem se Brad i izgubio sam kćer u prometnoj nesreći u kolovozu 2014. i tvoje su me poruke održale na životu. Kad mi pošalješ poruku, znam da je to poruka od Boga”, odgovorio je u svojoj poruci Chastity Brad.

“Puno puta sam ti htio odgovoriti, ali nisam ti želio slomiti srce”, napisao je Brad te pohvalio Chastity zbog toga kako napreduje. Nazvao ju je svojim anđelom, nakon što je izgubio vlastitu kći u razornoj prometnoj nesreći.

Duboko dirnuta, Chastity je podijelila taj odgovor na Facebooku, gdje ga je ubrzo podijelilo više od 265.000 ljudi.

Napisala je: “Svaki dan protekle četiri godine pišem poruke svom tati, da bi znao kako sam. Danas sam dobila znak da je sve u redu i da ga mogu ostaviti da počiva u miru”. Nakon što je dobila bezbroj poruka od ljudi koje je ova priča dirnula, u još jednom postu je objasnila da Jason Ligons, kojem je pisala poruke, nije bio njezin biološki otac, nego čovjek koji je brinuo o njoj otkad je bila dijete, piše 24 sata.hr /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MOSTAR

“Kosača” u bojama američke zastave uz poruku “Zajedno protiv korupcije”

Zgrada hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru večeras je u bojama američke zastave, uz natpis "Zajedno protiv korupcije", javlja Hrvatski Medijski Servis.Ovaj čin...