ZENICA

Čelik još čeka potvrdu registracije stranih igrača i trenera Umita Ozata

Zenički nogometni premijerligaš Čelik nije siguran da će na usluge stranih igrača te trenera Umita Ozata moći računati ni na utakmici 21. kola BHT Premijer lige protiv bijeljinskog Radnika, koju igraju u nedjelju.

Rus Dzhamalutdinov Tamirlan, Emir Han Topcu, Egri Volkan, Firat Gullu i Alim Aykut iz Turske, Nemanja Zlatković iz Srbije te Elvin Yunuzade iz Azerbejdžana, čiji su podaci uneseni u sistem “Comet”, nisu dobili potvrde o boravištu pa još uvijek ne mogu biti registrirani u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine.

– Predali smo svu potrebnu dokumentaciju i sada čekamo odgovor- kazao je kratko u izjavi za Fenu novi direktor Čelika Murat Daldik, koji se nada da će svi angažirani igrači i trener imati pravo nastupa u nedjelju.

Čelik je bez stranih igrača, od kojih će kada budu registrirani samo četverica moći biti u sastavu, poražen u nedjelju na svom terenu od Zrinjskog s 0:2, čime su ostali pretposljednji, 11-i na tablici, sa samo 16 bodova.

Utakmica protiv Radnika, koja bi u nedjelju, 1. veljače trebala početi u 14.30 sati zbog direktnog televizijskog prijenosa ipak bi mogla početi pola sata kasnije, odnosno u 15.00 sati.

/F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREMIJER FBIH

NOVALIĆ: Kupili smo 150.000 testova, nitko neće biti zaboravljen, ovo je vrijeme zajedništva

Predstavnici federalnih institucija obratili su se večeras povodom širenja koronavirusa.Premijer FBiH Fadil Novalić poručio je da Vlada Federacije nastavlja jačiti zdravstveni sektor kako bi...