Hrvatski Medijski Servis

Čavara otvorio turnir u šahu za djecu “Open Busovača 2018”

U TC Party u Busovači, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, u svojstvu generalnog pokrovitelja, otvorio je turnir u šahu za djecu do 16 godina “Open Busovača 2018.”

ŠK “Hrasno – Busovača”, koji je na održanoj Premier ligi u šahu zauzeo drugo mjesto i osigurao plasman za Ligu prvaka, organizirao je turnir u povodu patrona župe Busovača Svetog Ante Padovanskog.

Predsjednik Federacije BiH čestitao je organizatorima na uspješnoj organizaciji turnira, a svim sudionicima poželio puno uspjeha i dobrih rezultata.

U sklopu turnira, kao gosti su sudjelovala i 2 velemajstora iz Republike Hrvatske: Marin Bosjočić i Saša Martinović, koji su članovi Hrvatske reprezentacije koja je na prošlom Europskom prvenstvu zauzela četvrto mjesto.

Na kraju turnira, najbolje plasirani igrači dobili su šahovsku knjigu i šahovsku garnituru, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte