Čavara otvorio turnir u šahu za djecu “Open Busovača 2018”

U TC Party u Busovači, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, u svojstvu generalnog pokrovitelja, otvorio je turnir u šahu za djecu do 16 godina “Open Busovača 2018.”

ŠK “Hrasno – Busovača”, koji je na održanoj Premier ligi u šahu zauzeo drugo mjesto i osigurao plasman za Ligu prvaka, organizirao je turnir u povodu patrona župe Busovača Svetog Ante Padovanskog.

Predsjednik Federacije BiH čestitao je organizatorima na uspješnoj organizaciji turnira, a svim sudionicima poželio puno uspjeha i dobrih rezultata.

U sklopu turnira, kao gosti su sudjelovala i 2 velemajstora iz Republike Hrvatske: Marin Bosjočić i Saša Martinović, koji su članovi Hrvatske reprezentacije koja je na prošlom Europskom prvenstvu zauzela četvrto mjesto.

Na kraju turnira, najbolje plasirani igrači dobili su šahovsku knjigu i šahovsku garnituru, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MARK ESPER

Američki ministar obrane protiv Trumpa, ne želi slati vojsku na prosvjednike

Američki ministar obrane Mark Esper izjavio je kako ne podržava slanje vojske na prosvjednike zbog smrti Georgea Floyda i rasne nejednakosti, distancirajući se od...