Hrvatski Medijski Servis

Čavara nazočio svečanosti povodom obilježavanja 26. obljetnice Elektroprivrede HZ HB

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je svečanosti u prigodi obilježavanja 26. obljetnice JP „Elektroprivreda HZ HB“ koja je upriličena danas u hotelu „Mepas“ u Mostaru, javlja Hrvatski Medijski Servis.

U prigodnom obraćanju nazočnima, generalni direktor JP „Elektroprivreda HZ HB“ mr.sc. Marinko Gilja istaknuo je pozitivan i napredan rad poduzeća, te kako je posebno ponosan na izgradnju prve vjetroelektrane u BiH, VE Mesihovina koja je ove godine puštena u pogon.

Nazočnima se obratio i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, koji je, uz čestitku generalnom direktoru, Upravi i djelatnicima u povodu 26. obljetnice, istaknuo da je upravo uravnoteženi razvoj BiH takav zahvaljujući sustavima kao što je Elektroprivreda kao i onima koji su izravno i neizravno povezani s ovim poduzećem, priopćili su iz Ureda za odnose s javnošću Predsjednika FBiH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte