Carragher žestoko: ‘Bio je velikan kad je igrao s Modrićem, sad neka se ostavi nogometa’

Crystal Palace je kao domaćin deklasirao Manchester United sa 4:0 (2:0).

Dvostruki strijelac za Palace bio je Olise (12, 66), a po jednog su dodali Mateta (40) i Mitchell (58).

Jamie Carragher nije štedio Brazilca Casemira koji je u lošoj formi. Čak mu je savjetovao da se ostavi ozbiljnog nogometa, piše SK.

“Rekao sam već na poluvremenu da Casemira mora mijenjati. Znam da na klupi ima klince, ali mislim, i to mrtav ozbiljan, da Casemiro kao iskusan igrač mora znati da bi trebao imati samo još tri utakmice na najvišem nivou. Iduće dvije ligaške utakmice i finala FA kupa. Mora razmišljati o odlasku u MLS ili Saudijsku Arabiju. Mrtav ozbiljan sam. On stari, ljudi oko njega mu moraju reći da je dosta”, rekao je Carragher pa nastavio:

“Pričamo o jednom od velikana modernog nogometa koji je igrao u jednom od najboljih veznih redova koji smo gledali kako dominira Europom. On, Toni Kroos i Luka Modrić, to je bila jedna od najboljih sredina. Može se lagano uspoređivati s trojcem Busquets, Xavi i Iniesta iz Barcelone. Bio je apsolutni velikan. Nisam ni blizu nivoa koji je taj čovjek ostvario u Ligi prvaka, Brazilu i Real Madridu, ali uvijek se sjećam kada sam se ja umirovio. Ima jedna izreka koju sam si govorio: ‘Ostavi nogomet prije nego nogomet ostavi tebe‘. Casemira je nogomet na najvišem nivou ostavio i mora reći da je dosta i ići dalje.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img