ČAPLJINA: Ponovno se otvara hotel ”Mogorjelo”

Hotel ”Mogorjelo” na proljeće 2020. godine ponovno će otvoriti svoja vrata za sve turiste koji traže smještaj, kao i za goste koji žele posjetiti restoran i caffe bar.

Informaciju da će se hotel ”Mogorjelo” ponovno otvoriti potvrdio je u intervjuu za Večernji list čapljinski gradonačelnik dr. Smiljan Vidić.

”Ovih se dana rješava problem koji je bio vezan za hotel ‘Mogorjelo’ tako da ćemo nakon renoviranja ponovno imati prelijepi objekt na jedinstvenoj lokaciji. To je važno jer nam trenutačno nedostaje smještajnih kapaciteta premda će i nakon toga problem smještaja ostati. To pokazuje da je Čapljina zanimljiva turistima, vjerujem da će investitori to prepoznati i odlučiti se na izgradnju novih smještajnih kapaciteta”, rekao je Vidić.

Čapljinci su pozdravili vijest o otvaranju hotela ”Mogorjelo” i svi se slažu kako se radi o objektu koji je simbol Čapljine i koji je jako važan ne samo u smislu smještajnih kapaciteta, nego i u razvoju kulturnog i društvenog života Čapljine.

Podsjetimo, hotel je zatvoren u prosincu prošle godine zbog promjene u vlasničkoj strukturi./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BEZ PARDONA

Zašto sam “pogriješio” u Dnevniku RTV Herceg Bosne?

Kada sam u Dnevniku Televizije Herceg Bosne čestitao rukometnoj reprezentaciji Hrvatske na pobjedi nad Norveškom i plasmanu u finale Europskog rukometnog prvenstva- pogriješio sam....