Čelnici Matice hrvatske iz Mostara i Zagreba podržali Čovića

Matica hrvatska Mostar je iskazala apsolutnu potporu dr. Draganu Čoviću i listama HDZ-a BiH i HNS-a za predstojeće Opće izbore BiH, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

„Silno smo zahvalni dr. Čoviću što je od samih početaka zajedno s nama, što je dugi niz godina davao nemjerljiv doprinos našim aktivnostima i projektima i što prepoznaje rad i nastojanja naše najstarije kulturne institucije, naše Matice hrvatske. Uz takvu suradnju i zajedništvo vjerujemo u bolje dane“, rekao je Josip Muselimović, počasni predsjednik Matice hrvatske Mostar.

„Na predstojećim izborima hrvatski narod će znati legitimirati svoje nositelji vlasti i oni će zajedno s nama, Maticu hrvatsku, kao pritoku velike rijeke koja se zove Hrvatski narodni sabor, dovesti u mirnije vode zajedništva, gdje ćemo svi zajedno graditi naš dom, boljitak i blagostanje“, poručila je predsjednica Matice hrvatske Mostar Ljerka Ostojić.

„Duboko smo uvjereni da će dr. Dragan Čović uvjerljivo pobijediti u nedjelju 7. listopada 2018. godine, te da će kao član Matice hrvatske obnašati časno mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH“, zaključili su čelnici ove kulturne institucije.

Potpori dr. Draganu Čoviću i listama HDZ-a BiH i HNS-a za Opće izbore BiH pridružio se i Stipe Botica, predsjednik Matice hrvatske iz Zagreba, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ BiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MODRIČA

Zapalio očevu kuću; izgorio cijeli kat, potkrovlje i krov

Modrička policija uhitila je J.L. za koje postoji osnovana sumnja da je izazva požar u obiteljskoj kući u vlasništvu njegovog oca, tijekom kojeg su...