ZASTUPNICA U SKUPŠTINI HNŽ POZVALA VIJEĆE MINISTARA

BURIĆ: Više nema mjesta hirovima i ucjenama ministrice Turković; hitno otvorite granice, gospodarstvo je na izdisaju

Stana Burić, zastupnica u Skupštini Hercegovačko-neretvanske na svom je Facebook profilu pozvala vlasti u Bosni i Hercegovini da žurno otvore granice za državljane Europske unije.

-Bezuvjetno i hitno otvorite granice Bosne i Hercegovine prema zemljama Europske Unije!! Gospodarstvo je u cijeloj državi na izdisaju i nema više vremena za ucjene i hirove ministrice … Možda i jest cilj istjerati domicilno stanovništvo i ovu lijepu državu naseliti osobama po svom izboru, koji gdje god po svijetu idu nose svoje svjetonazore i nameću ih svom domaćinu, napisala je Burić na Facebooku.

Podsjećamo, Vijeće ministara BiH nije promijenilo odluku o načinu ulaska stranaca da pomogne turističkom sektoru. Prijedlog Ministarstva civilnih poslova bio je da stranci u BiH mogu ući ako imaju negativan PCR test, negativan antigenski test, potvrdu da su preboljeli koronavirus ili da su cijepljeni.

Međutim, bošnjački ministri glasovali su protiv ovog prijedloga tako da je i dalje na snazi odluka prema kojoj je čak i za cijepljene građane EU potreban jedino i isključivo negativan PCR test bez obzira jesu li te osobe cijepljene.

Iz ove odluke izuzete su susjedne zemlje; Hrvatska, Srbija i Crna Gora./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

INZKOV ZAKON PREPUN PRAVNIH RUPA

Negiranje ratnih zločina na Stipića livadi i u Briševu bez kazne!

“Trebalo je pobiti ustaše u Briševu”; “Nek’ su platili glavom UZP-ovci na Stipića livadi” - ove dvije objave izazvale bi zgražanje u većem dijelu...