ZASTUPNICA U SKUPŠTINI HNŽ

BURIĆ: RAK treba štititi prava građana koji su oštećeni od strane Telemacha

Tijekom ovih dana brojnim građanima Bosne i Hercegovine je onemogućeno praćenje Svjetskog prvenstva u rukometu, a upravo je glavni krivci su BHRT, koji nije osigurao praćenje Svjetskog prvenstva u rukometu te kablovski operater Telemach koji nije potpisao ugovor o korištenju kanala Arena Sport TV, napisala je na Facebooku Stana Burić, zastupnica HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije.

Mišljenja je da bi upravo zbog toga BHRT i Telemach sada trebali korisnicima smanjiti troškove pretplate, jer nisu u mogućnosti osigurati prijenos Svjetskog prvenstva u rukometu.

-Sami korisnici su ovim ogorčeni i upravo zbog toga pozivam nadležne institucije Bosne i Hercegovine, posebice Regulatornu agenciju za komunikacije, da hitno zaštiti prava korisnika Telemacha, napisala je Burić na Facebooku.

Podsjećamo, prije nekoliko dana počelo je svjetsko prvenstvo u rukometu koje se prema posebnim epidemiološkim mjerama ove godine održava u Egiptu. Hrvatima u BiH rukometna reprezentativna natjecanja posebno su zanimljiva jer veliki broj bh. Hrvata brani bolje nacionalnog dresa Hrvatske./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

KORONA VIRUS

U RS 86 novooboljelih, 12 osoba umrlo

U posljednja 24 sata u Republici Srpskoj preminulo je 12 pacijenata pozitivnih na virus korona, dok je, od 495 testiranih uzoraka, Kovid-19 potvrđen kod...