Bruce Willis prvi put viđen u javnosti nakon dijagnoze demencije

Glumac Bruce Willis (67) viđen je u javnosti prvi put otkako je njegova obitelj prošlog mjeseca otkrila da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD).

Na fotografijama koje je objavio Daily Mail vidi se slavni glumac koji je u četvrtak provodio dan s dvoje prijatelja u Santa Monici u Kaliforniji. Tijekom izlaska Willis je nosio sivu kapu, plavu majicu i crne hlače koje je iskombinirao s crnim satom.

Podsjetimo, Bruceova obitelj je sredinom veljače podijelila novosti o njegovom stanju.

Otkako smo objavili Bruceovu dijagnozu afazije u proljeće 2022., Bruceovo stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu, napisali su tada u izjavi, prenosi Index.hr.

Unatoč bolesti, izvor tvrdi da Bruce još uvijek prepoznaje glas bivše supruge Demi Moore.

Demi je u stalnom kontaktu s Bruceom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Bruce čuo njen glas. Bruce ne može puno pričati i čini se da shvaća malo od onoga što mu govore, rekao je./HMS/

Najnovije

PREDVODIO MISNO SLAVLJE

Nadbiskup Vukšić posjetio župu Janjevo na Kosovu

Predsjednik Biskupske konferencije (BK) BiH mons. Tomo Vukšić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, u utorak je posjetio župu sv....