BRČKO: Pronađeno tijelo u Savi, sumnja se da se radi o ubijenom Zejćiroviću

U rijeci Savi na području Brčkog danas je pronađeno tijelo, a sumnja se da se radi o Edinu Zejćiroviću iz Čelića, za kojim se traga od 17. studenog.

To je potvrđeno Faktoru iz izvora bliskog istrazi ovog slučaja.

Tijelo zasad neidentificirane osobe nađeno je u mjestu Vučilovac kod Brčkog.

Brčanski Osnovni sud je danas po prijedlogu Tužiteljstva Brčko distrikta odredilo pritvor za trojicu muškaraca iz Brčkog zbog sumnje da su oteli, a potom na svirepi način ubili Zejćirovića.

Kako je priopćeno iz Tužiteljstva Brčko distrikta, pritvor je određen za S. H. (40), S. D. (22) i N. H. (26), zbog bojazni da će sakriti, uništiti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za kazneni postupak, odnosno ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke, suučesnike ili prikrivače.

“Osim toga, pritvor je opravdan kaznenim djelom za koje se sumnjiče, za koje se može izreći kazna zatvora deset godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili njegove posljedice”,  navodi se u priopćenju.

Iz Policije i Tužiteljstva Brčko distrikta zasad ne mogu dati službenu potvrdu ovih informacija.

“Zasad ne možemo ništa komentirati. Na istrazi ovog slučaja se intenzivno radi, a o rezultatima će javnost biti blagovremeno informirana”, rekao je Šef Operativno-komunikacionog centra Policije Brčko distrikta Halid Emkić./HMS/

Najnovije

Počelo Kulturno ljeto “Trebižat 2020.”

Unatoč svim problemima koje donosi pandemija koronavirusa, stanovnici čapljinskog naselja Trebižata su i ove godine organizirali "Kulturno ljeto Trebižat 2020.". Njih je posjetila novinarka RTV...