DANKO KAJGANIĆ

Brat glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH uhićen zbog krađe automobila u Orašju

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka predali su policijskim službenicima Policijske uprave Odžak osobe A.G. i D.K, oba iz Banjaluke, zbog krađe automobila na području Orašja, priopćeno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Agenciji Beta je iz policije RS potvrđeno da je uhićen Danko Kajganić, brat glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH Milanka Kajganića, a da je drugi uhićeni Aljoša Galić.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška vršili su operativne provjere u vezi s dopisom Policijske uprave Odžak u vezi kaznenog djela ‘teška krađa’ izvršeno dana 13. travnja na području općine Odžak, kada je ukradeno putničko vozilo marke ‘Jaguar’”, navodi se u priopćenju PU Banjaluka.

Dodaje se da su A.G. i D.K. uhićeni u srijedu, a da se intenzivno traga za još jednom osobom. Iz PU Banjaluka navedeno je da su na području Laktaša pronađeni dijelovi ukradenog putničkog vozila.

Sve mjere i radnje poduzete su u suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka i dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Županije Posavskog Orašje./HMS/

Najnovije

NEUM

Počela zajednička sjednica saveza općina i gradova FBiH i RS

U Hotelu Sunce u Neumu počela je zajednička sjednica Predsjedništva Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine i Saveza opština i gradova Republike...