Sve vijesti

ŠOKANTAN VIDEO

Braća prijete i šamaraju konobare po Modriči, jedan veli da reketare pola Beograda

Nakon snimke iz Modriče u BiH, na kojoj kickboksač Ljuban Hofman Vidović u društvu više nepoznatih muškaraca upada u nekoliko ugostiteljskih objekata prijeteći vlasnicima, pojavila se i snimka njegovog brata Miljana. Muškarci sa snimke na kojoj Ljuban Vidović prijeti po kafićima u Modriči kasnije su rekli da je sve bila samo šala, a isto je potvrdio i vlasnik jednog od objekata iz Modriče koje je Hofman obišao.

>> VIDEO Upao u kafić u BiH: Gdje si, gdje je crvić mali? Reketarimo pola Beograda

Da se braća Hofman možda i ne šale mogao bi pokazati video koji je ovih dana isplivao na društvenim mrežama, a na kojem drugi brat Vidović, Miljan, prijeti konobaru, piše Klix.ba.

Kako se vidi na snimci, Miljan maltretira jednog konobara jer mu se navodno neprimjereno obraćao kćeri. U društvu s njim su još dva muškarca. Miljan Hofman na snimci šamara konobara i udara ga u trbuh. Snimka je navodno nastala u restoranu na Fruškoj Gori, piše Klix.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RUSIJA

U dijelovima Sibira izmjereno minus 50 stupnjeva Celzijusa, Moskva pod snijegom

Temperature u dijelovima Sibira pale su na minus 50 stupnjeva Celzijusa, dok su mećave prekrile Moskvu u rekordnim snježnim padalinama i poremetile letove zbog...