Sve vijesti

MINISTRICA CIVILNIH POSLOVA BIH

Bošnjak s predsjednikom “Napretka” Čičom razgovarala o nastavku suradnje

Ministrica civilnih poslova BiH Dubravka Bošnjak sastala se u Sarajevu s predsjednikom Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ Nikolom Čičom.

Čestitala mu je na ponovnom izboru za predsjednika najvećeg društva koje se bavi očuvanjem kulture Hrvata u Bosni i Hercegovini, zaželjela puno uspjeha u budućem radu novom sazivu Središnje uprave, te iskazala potporu budućem radu i djelovanju HKD Napredak, posebice njegovih podružnica i udruga koje rade kvalitetne kulturne projekte u lokalnim sredinama.

Na sastanku je bilo riječi o važnosti te društvenoj ulozi koju ima HKD Napredak, a Čiča predstavio je plan za djelovanja Hrvatskog kulturnog društva Napredak, podružnica i udruga u predstojećem razdoblju.

Izraženo je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom suradnjom kao i nada kako će se ta suradnja i podrška Ministarstva projektima i aktivnostima na području kulture koje realizira HKD „Napredak“ nastaviti i produbljivati./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

16. KOLO PREMIJER LIGE BIH

Bez golova u susretu GOŠK-a i Širokog

Nedjeljni program nogometne Premijer lige BiH zaključili su GOŠK i Široki Brijeg koji su u Gabeli odigrali utakmicu bez pogodaka. Ranije u nedjelju Posušje je...