VIJEĆNICA NAŠE STRANKE

BOŠKA ĆAVAR: Ne znam kako nešto u Mostaru može biti probosansko, vrijeđa me što me nazivaju komšićka, jer se zna koliko je Komšić zla nanio ne samo Hrvatima

Boška Ćavar, novoizabrana vijećnica Naše stranke za Gradsko vijeće Grada Mostara, u Podcastu Bura izjavila je kako će BH Blok kandidirati Irmu Baralija za gradonačelnicu Mostara, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Ćavar je kazala kako pri izboru gradonačelnika vijećnici trebaju gledati programe koje pojedini kandidati nude a ne iz koje stranke dolaze.

Na pitanje što ukoliko Koalicija za Mostar podrži Irmu Baraliju, a HDZ i HRS ne podrže, Ćavar odgovara da ona ne znam tko će podržati Irmu ili ne.

– Da ja sad ne prognoziram, ali to bi onda moralo značiti da mi idemo u koaliciju, BH blok sa SDA, ja nisam pristalica tog koaliranja, ne bih podigla ruku za takav način, rekla je Ćavar.

Kazala je kako ne shvaća da u Mostaru nešto može biti probosansko, te da nju nitko ne može kupiti, ili vršiti pritisak na nju za koga će glasati.

Ona je navela kako je vrijeđa što je nazivaju komšićkom.

– To sam jučer saznala, nešto što ja ne mogu psihički podnijeti. To me je jučer streslo ono baš do dna. Zašto bi ja bila Komšićka, ja ne znam šta sam loše uradila u ovom gradu u ovoj politici da bi me neko poredio sa Željkom Komšićem. Zna se tko je Željko Komšić, što je on uradio i koliko je zla nanio ne samo Hrvatima, on je nanio zla cijeloj državi jer u tri mandata nije saznao gdje su Grude, gdje Široki Brijeg, poručila je Čavar i dodala:

– Moje rodno mjesto je Široki Brijeg, ja gore idem i ja sam se rodila kao Hrvatica i ne mogu mijenjati svoju nacionalnost, niti sam se ja ikad udaljila od tog naroda ja volim sve ljude koji žive gore, ali nisu mi mrski ni Bošnjaci ni Srbi./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZASTUPNIK U HRVATSKOM SABORU

RASPUDIĆ: Treći entitet bi puno toga rješio

U razgovoru za "Dnevni avaz" saborski zasutpnik MOST-a, Nino Raspudić, govorio je o svojoj incijativi da se Željko Komšić proglasi "personom non grata" u...