Boris Havel – je li Muslimansko bratstvo čiji je ogranak Hamas povezano i s BiH?

Znamo li što se danas događa u ratu Izraela protiv Hamasa i što stoji u povelji te organizacije? Što znači uzrečica – od rijeke do mora? Koliko su potpore i protivljenja sve tri javnosti u BiH Palestincima i Izraelu stvarni, a koliko su odraz inat-politike zbog naših unutarnjih sukoba? Je li Muslimansko bratstvo čiji je ogranak Hamas na bilo koji način povezano i s BiH? Koliko su politike koje u isto vrijeme podržavaju Ukrajinu i glavnog ruskog saveznika Iran vjerodostojne? Zašto je europska ljevica postala naklonjena palestinskoj politici? Tko su Židovi koji ne žele svoju državu i što je razlog tome? Kako je nastao Izrael, a kako Palestinci? Te kako danas katolici gledaju na židovstvo?

O tim i drugim temama za Kompas RTV-a Herceg-Bosne govori izvanredni profesor sa Sveučilišta u Zagrebu dr. Boris Havel. Autor knjige Izrael – narod u danu rođen za koju je dobio državnu nagradu u Republici Hrvatskoj.

Urednik i voditelj Kompasa je Miroslav Vasilj.

Kompas se emitira u utorak u 20 sati i 5 minuta u programu Televizije Herceg-Bosne, a u srijedu u 14.00 sati u programu Radija Herceg-Bosne./HMS/

1 COMMENT

  1. Koje ste vi fašističko zlo, daj po svaku cijenu targetirati bošnjački narod kao teroriste. Fuj zlotvori SF/SN.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img