Bogdanović predstavljen u novom klubu

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović predstavljen je kao novi igrač Utah Jazza, potpisao je ugovor vrijedan 73 milijuna američkih dolara koje će dobiti za sljedeće četiri sezone.

Bogdanović, koji će nositi broj 44, bio je oduševljen igračima koje ima Utah kad je dobio poziv s njihove strane.

– Imamo jedan od najdubljih rostera u ligi. Uzbuđen sam što ću biti dio ovoga i ne mogu dočekati kad ću zaigrati za Jazz, rekao je Bogdanović na predstavljanju.

– Čast mi je biti dio ove organizacije i da sam pronašao dobru situaciju za sebe. Ja volim igrati, volim se natjecati, bez obzira igram li utakmicu ili sam na treningu, kazao je hrvatski košarkaš.

Uz Bogdanovića na konferenciji za novinare bio je i Mike Conley koji u Utah stiže iz Memphisa.

Bogdanoviću je Jazz četvrti NBA klub u karijeri, nosio je ranije dres Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa i Indiana Pacersa.

– Konstantno sam napredovao u NBA ligi, pa se nadam kako bi za Utah mogao igrati još bolje i ostaviti trag, zaključio je.

U 399 utakmica odigranih u NBA Bogdanović je imao prosjek 13.3 koševa i 3.4 skoka. Prošle je sezone hrvatski reprezentativac odigrao 81 utakmicu i stigao do prosjeka od 18 koševa po utakmici, 4.1 skoka i 2.0 asistencije, dok mu je šut s linije trice iznosio 42.5 posto.

/H/HMS/

Najnovije

KORONA-PANICI JE KRAJ?

I Lauc i Đikić se slažu – nema potrebe za brojanjem zaraženih

Broj pozitivnih PCR testova nije skroz pouzdan pokazatelj broja oboljelih od Covida-19, što se vidi po velikom nesrazmjeru broja potvrđenih slučajeva i umrlih u...