Hrvatski Medijski Servis

BLOKADA RADNIKA ALUMINIJA Ovako izgleda kolona u Salakovcu snimljena iz zraka

Foto: Bljesak.info

Kilometarska kolona vozila stvorila se na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Salakovac sjeverno od Mostara uslijed blokade prometnice od strane radnika Aluminija.

Kako javlja reporter portala Bljesak.info s mjesta događaja, radnici Aluminija ne propuštaju nikoga osim vozila s malom djecom i bolesnih osoba.

U samo par sati blokade kolona vozila postala je duga više kilometara, a radnici Aluminija najavili su kako će blokirati magistralnu cestu M-17 u Salakovcu sve do ponoći, kada je predviđeno gašenje mostarske tvornice, potvrđeno je za navedeni portal.

Ovako izgleda kolona u Salakovcu snimljena iz zraka | Foto: Bljesak.info

Podsjetimo, Radnici Aluminija blokirali su magistralnu cestu M-17 u blizini tunela Salakovac nakon što su jutros blokirali skoro četiri sata tu prometnicu južno od Mostara.

Nagađalo se i o blokadama zgrade federalnih institucija i središnjice HDZ-a BiH u Mostaru ali se od toga odustalo.

Aluminij je dobio pismo u kojem ga se obavještava o isključenju s naponske mreže, a radnike su obišli Nevenko Herceg i Ljubo Bešlić, premijer HNŽ-a i mostarski gradonačelnik./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte