BLIDINJE: Večer lažova ‘Dobro slaži i ostani živ’ u subotu

Jedinstvena manifestacija “Dobro slaži i ostani živ”, koja se održava već sedamnaestu godinu zaredom, bit će održana u subotu, 9. studenoga, u motelu ‘Hajdučke vrleti’ na Blidinju, a organizatori kažu da očekuju desetak vrsnih lažova i najavljuju brojne nagrade i iznenađenja.

“Kao i svake godine do sada spremili smo bogat zabavni program uz glazbenu podršku dragih nam ‘Mokarskih tamburaša’. Vrijedna tombola, bogati pokloni za sve goste, poseban gost iznenađenja u revijalnom dijelu programa te obilje šale i smijeha upotpuniti će ovu originalnu manifestaciju”, kazala je Feni organizatorica manifestacije Marija Vukoja Lastvić.

Dodala je kako se očekuje desetak natjecatelja, “vrsnih lažova amatera” iz cijele regije koji će se natjecati za vrijedne “hajdučke nagrade”.

Odluku o najboljoj laži donosi žiri okupljen u “Vijeće lažova”, a najviše puta do sada titulom se okitio Marinko Šarić Ćurdušić, koji je pobijedio i prošle godine originalnom pripovijetkom./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PROZOR-RAMA

Svečano proslavljena prva sveta pričest

Župa Prozor na Duhove, 31. svibnja 2020. svečano je u zajednicu vjernika primila 32 prvopričesnika. Nakon poboljšanih uvjeta epidemije koronavirusa pričest je održana u nazočnosti...