BLIDINJE: U četvrtak počinje 10. jubilarni Off Road Rally

Ovogodišnji Rally okupiti će najbolje regionalne i svjetske off road vozače u borbi za nagradni fond od čak 10 000 eura. Mogućnost za osvajanje nagrada imati će i svi oni koji sudjeluju u tomboli, za nagrade je spreman Jeep, quad, vitlo te ostale brojne vrijedne nagrade. Potpuno nova dimenzija off road utrke donijeti će vam vrhunski adrenalin, nezapamćeni provod i potpuno novo iskustvo, a trajati će sve do nedjelje.

S dugogodišnjim iskustvom organizacije off road utrka, ove godine smo odlučili podići Memorijal na potpuno novu razinu, u dimenziju kakvu prije niste vidjeli u našoj zemlji. Dvije klase; Adventure i Challenge, okupiti će najbolje regionalne i svjetske off road vozače u borbi za nagradni fond od čak 10 000 eura. Četiri dana zahtjevnog terena, upotpunjenog s kružnom utrkom, noćnom vožnjom te pojedinačnim specijalnim ispitima; staviti će i one najiskusnije posade pred veliki izazov.

Ako k tome dodamo da ćemo imati dva velika afterparty-a s live nastupima bendova, vrhunskim DJ-evima i bogatom tombolom – budite sigurni da vas očekuje jedna od najluđih off road utrka ikada. Vidimo se na Blidinju od 19. – 22.09.2019., poručuju organizatori.

Pogledajte PROGRAM od četvrtka 19. do nedjelje 22.09.2019.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MARK ESPER

Američki ministar obrane protiv Trumpa, ne želi slati vojsku na prosvjednike

Američki ministar obrane Mark Esper izjavio je kako ne podržava slanje vojske na prosvjednike zbog smrti Georgea Floyda i rasne nejednakosti, distancirajući se od...