Bizarna nesreća: Robina van Persieja pogodio kitesurfer

Nizozemski reprezentativci šetali su Ipanemom kad je zalutali kitesurfer naletio na Robina van Persieja i Daryla Janmaata. Srećom, bez ozbiljnijih posljedica.

Milan Rapaić ozlijedio je oko avionskom kartom. Santiago Canizares propustio je SP 2002. nakon što mu je bočica losiona za brijanje pala na nožni palac. Goran Ivanišević porezao je petu jer je ugazio na morsku školjku u Miamiju.

Listi bizarnih sportskih nesreća umalo su se ovog tjedna pridružili i Robin van Persie i Daryl Janmaat. Nizozemski nogometaši šetali su plažom u Brazilu poslije treninga kad je na njih naletio zalutali kitesurfer, piše 24sata.hr.

Nizozemski nogometni savez objavio je da su Van Persie i Janmaat pretrpjeli samo lakše posjekotine te da je osim toga sve u najboljem redu.

Kitesurfing je oblik daskanja u kojem zmaj služi kao jedro, a surferi nakon skoka provedu i desetak i više sekundi u zraku. Obično slete natrag na valove./HMS/

Najnovije

ZA ONE KOJI NE ZNAJU ILI SE PRAVE LUDI

Tko su legitimni predstavnici i zbog čega bez legitimnog predstavljanja nema demokracije?

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković kazao je za N1 kako termin "legitimno predstavljanje" ne postoji na "Wikipediji i drugim mjestima", ali da tamo...