Bivša turska nogometna zvijezda sada radi kao taksist

Nekadašnja zvijezda turskog nogometa Hakan Sukur, koji se nakon nogometa okušao i u politici, za život sada zarađuje kao vozač Ubera u SAD-u.

“Filmsku priču” turske superzvijezde objavio je njemački Welt am Sonntag, koji je 48-godišnjeg Sukura pronašao u Washingtonu.

– Preselio sam u SAD i isprva vodio lokal u Kaliforniji, a kada je to propalo, sada radim kao vozač Ubera i prodajem knjige, rekao je Hakan Sukur, koji je 2002. godine odveo Tursku do trećeg mjesta na SP-u u Japanu i Južnoj Koreji.

Karijeru je napravio u Galatasarayu i reprezentaciji za koju je u 112 nastupa zabio čak 51 gol. Bio je najplaćeniji turski nogometaš, a igrao je i za Torino, Inter, Parmu te Blackburn.

Nakon prestanka karijere Sukur se počeo baviti politikom, ušao je u parlament, kao veliki protivnik turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, a nakon neuspješnog državnog udara morao je napustiti domovinu.

– Nisam bio ni terorist niti izdajnik, a sve su mi uzeli, cijelu moju imovinu su zaplijenili, kazao je Sukur./H/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

JOSEPH BOUASSE

Preminuo bivši nogometaš Rome

Joseph Bouasse Perfection preminuo je u 21. godini uslijed srčanog udara, pišu Talijani.Kamerunac je u Italiju stigao kao izbjeglica te neko vrijeme bio beskućnik...