MARINA ŠEVKUŠIĆ

Bivša druga pratilja Miss BiH postala savjetnica novog ministra za ljudska prava Miloša Lučića

Novi ministar za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Miloš Lučić je po preuzimanju dužnosti već počeo s popunjavanjem svog kabineta.

Nakon što je za šefa kabineta imenovao Mlađena Božovića, ranijeg kandidata za ministarsku poziciju, angažirao je još jednog savjetnika. Odnosno savjetnicu.

Radi se o, kako prenosi N1, Marini Ševkušić, nekadašnjoj drugoj pratilji Miss Planete Zemlje BiH. Ona je diplomirana politologinja, te je, navodno, jedno vrijeme radila i u Ministarstvu vanjskih poslova BiH, u kabinetu Igora Crnadka.

Na svom Facebook profilu navela je kako je njeno školovanje M. A. International Relations/Diplomacy, a tu je i potvrdila da se “skrasila” u Ministarstvu za ljudska prava i izbjeglice BiH.

Foto: Facebook

Pravilnikom je utvrđeno da Ministarstvo ima ukupno 112 izvršitelja od čega su dva dužnosnici, šest savjetnici, osam rukovodeći državni službenici, 65 državni službenici i 31 zaposleni.

Ostaje tako nepoznanica za što će ministra Lučića savjetovati druga pratilja Miss Planete Zemlje BiH 2016./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA RH

BOŽINOVIĆ: Za nekoliko mjeseci Radončić i ja napravili smo više nego ostali svih ranijih godina

Za nekoliko mjeseci napravili smo više nego ostali svih ranijih godina. Kazao je ovo u razgovoru za „Dnevni avaz“ Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova...