Bili fina obitelj: Irnes zadavio suprugu u Klagenfurtu

Muškarac (33), porijeklom iz BiH, zadavio je suprugu (21) u Klagenfurtu,priopćila je austrijska policija. On se odmah predao policiji i trenutno je smješten u klagenfurtsku bolnicu zbog ozlijeda koje je zadobio tijekom sukoba sa suprugom. Austrijski mediji prenose da se ubistvo dogodilo u srijedu , te da je žrtva Sanela O. ( 21 ), a da se muž zove Irnes ( 33 ) .

Prvi rezultati istrage govore da je žena zadavljena i još se ne zna jesu li svemu prisustvovali njihovo troje djece dobi od jedne, dvije i četiri godine, prenose austrijski mediji.

U stanu je bila i majka ubijene žene, koja je nakon ubojstva u stanju šoka.

“Definitivno se radi o ubojstvu. Uzrok smrti i čitav slijed događaja zasada su još nejasni. Mada, sve ukazuje da je riječ o smrti davljenjem”, izjavio je Rajner Dionisio, glasnogovornik policije u Klagenfurtu.

Prema pisanju medija, muž i supruga su se posvađali u spavaćoj sobi, dok je njena majka s djecom bila u dnevnom boravku. Nitko ništa nije čuo, sve dok muž nije izašao iz sobe. Majka je vidjela zadavljenu kćerku u spavaćoj sobi.

Navodno je ubojica bio taj koji je pozvao hitnu pomoć, dok drugi prenose da se on sam predao policiji nekoliko sati nakon ubojstva.

Njenu majku i troje djece su prvo zbrinuli socijalni radnici, a zatim su dobili i psihološku pomoć usljed šoka koji su preživjeli. Dežurna tužiteljica odmah je naredila obdukciju tijela žene.

Susjedi, za koje je i ovo nevjerojatan šok, kažu da je riječ o “jednoj sasvim normalnoj obitelji”.

“Uvijek su bili fini i prijateljski raspoloženi. Kako su se doselili ovamo, nikada ih nismo čuli da se svađaju, niti je bilo ikakve naznake da se ne slažu”, izjavio je susjed./HMS/

Najnovije

EURO 2020

Bez golova u sudaru Engleske i Škotske

U drugoj utakmici skupne D Engleska i Škotska su sinoć na Wembleyju odigrali bez golova 0:0. Bila je to borbena utakmica u kojoj su obje...