BILEĆA Zaplijenjeno 36.000 kutija cigareta

Pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine spriječili su krijumčarenje 36.000 kutija različitih vrsta cigareta bez trošarinskih markica iz Crne Gore, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 150.000 maraka.

Krijumčarenje je otkriveno u nedjelju na području Bileće kada je više osoba pokušalo prevesti cigarete iz Crne Gore u Bosnu i Hercegovinu.

Iz Granične policije BiH priopćili su kako su osobe kod kojih su pronađene cigarete pobjegle iz vozila te se udaljile s lica mjesta vidjevši pripadnike Granične policije.

O događaju su obaviješteni tužitelj Tužiteljstva BiH i sudac za prethodni postupak Suda BiH, prema čijoj je naredbi izvršen pretres dva vozila u kojima su krijumčarene cigarete.

“Tržišna vrijednost krijumčarenih cigareta procjenjuje se na oko 150.000 maraka”, navode iz Granične policije BiH i dodaju kako se, pod nadzorom tužitelja Tužiteljstva BiH, poduzimaju daljnje mjere i radnje u vezi navedenog događaja./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAPUSTIO REDOVE AL DUHAILA

Mandžukić postao slobodan igrač

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) napustio je redove Al Duhaila nakon što je postigao sporazumni raskid ugovora s katarskim klubom.Mandžukić je...