BIJELJINA: Policajac spasio muškarca koji se bacio u jezero

Krim-policajac iz Bijeljine Vedran Petrović spasio je danas muškarca koji je pokušao samoubojstvo utapanjem na šljunkari kod asfaltne baze u gradu.

Petrović je rekao Srni da mu je u 13.45 sati, dok je pecao, prišao tridesetogodišnjak i zatražio cigaretu, a potom se udaljio pet metara i bacio u jezero.

“Plivao je po sredini jezera. Vikao sam mu, šta radiš, care, hladno je, a on kaže da hoće da se ubije i počeo da tone”, navodi Petrović.

Ovaj policajac, koji nije bio na dužnosti, bez razmišljanja je skočio u jezero, otplivao do sredine i izvukao mladića bez svijesti do obale gdje mu je pružio prvu pomoć.

Prema riječima Petrovića, muškarca kojeg je spasio od samoubojstva utapanjem potom je preuzela Hitna pomoć i poslan je na psihijatriju.

“Policajac sam 20 godina i do sada nisam bio u sličnim situacijama. Osjećaj je ružan, uznemiravajući, da mi se čovjek, zamalo, udavi pred očima”, kaže on.

Vedran Petrović ima 38 godina, oženjen je i otac kćerkice, a radi kao krim-policajac u Policijskoj postaji Bijeljina jedan./S/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PRVI REZULTATI DIP-A

HDZ uvjerljivo vodi, potpuni potop Restart koalicije

Neslužbeni rezultati DIP-a objavljeni u 21 sat, prema medijskim proračunima, pokazuju da HDZ na hrvatskim parlamentarnim izborima za 10. saziv Hrvatskoga sabora osvaja 71...