Hrvatski Medijski Servis

BIJELJINA: Policajac spasio muškarca koji se bacio u jezero

Foto: Siniša Stanić/MONDO

Krim-policajac iz Bijeljine Vedran Petrović spasio je danas muškarca koji je pokušao samoubojstvo utapanjem na šljunkari kod asfaltne baze u gradu.

Petrović je rekao Srni da mu je u 13.45 sati, dok je pecao, prišao tridesetogodišnjak i zatražio cigaretu, a potom se udaljio pet metara i bacio u jezero.

“Plivao je po sredini jezera. Vikao sam mu, šta radiš, care, hladno je, a on kaže da hoće da se ubije i počeo da tone”, navodi Petrović.

Ovaj policajac, koji nije bio na dužnosti, bez razmišljanja je skočio u jezero, otplivao do sredine i izvukao mladića bez svijesti do obale gdje mu je pružio prvu pomoć.

Prema riječima Petrovića, muškarca kojeg je spasio od samoubojstva utapanjem potom je preuzela Hitna pomoć i poslan je na psihijatriju.

“Policajac sam 20 godina i do sada nisam bio u sličnim situacijama. Osjećaj je ružan, uznemiravajući, da mi se čovjek, zamalo, udavi pred očima”, kaže on.

Vedran Petrović ima 38 godina, oženjen je i otac kćerkice, a radi kao krim-policajac u Policijskoj postaji Bijeljina jedan./S/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte