BIHAĆ: Sukob migranata u središtu, jedna osoba teže ozlijeđena

U današnjem međusobnom sukobu migranata u središtu Bihaća teže je ozlijeđen dvadesetčetvorogodišnji Afganistanac. Ozljede u predjelu stomaka nanesene su mu oštrim predmetom, te je odmah smješten u bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić”.

– Policijska postaja u Bihaću je oko 13 sati dobila dojavu o sukobu više, najvjerojatnije stranih državljana u Gradskom parku, u neposrednoj blizini dječijeg vrtića. Dežurne ekipe su odmah upućene na to mjesto, gdje su zatekli teško ozlijeđenu osobu. Utvrđene su mu ubodne rane u predjelu stomaka, te je odmah prevezen u bolnicu u Bihaću.

U međuvremenu je utvrđeno kako je riječ o dvadesetčetverogodišnjem državljaninu Afganistana – rekao je glasnogovornik MUP-a USŽ Ale Šiljdedić.

Policijski službenici još uvijek obavljaju uviđajne radnje na mjestu događaja, nakon čega će i biti poznato više informacija./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

AUSTRALIJA

Rudarski div eksplozijom uništio 46.000 godina stare špilje Aboridžina

Britansko-australski rudarski div Rio Tinto ispričao se što je eksplozijom uništio 46.000 godina stare špilje Aboridžina u Zapadnoj Australiji koje datiraju iz posljednjega ledenog...