Hrvatski Medijski Servis

BiH: Raspisana tjeralica za mladim profesorom koji je ubio oca

Ministarstvo unutarnjih poslova Unsko-sanske županije raspisalo je međunarodnu tjeralicu za 34-godišnjim Alvinom Kajtazovićem koji je osuđen za ubojstvo svoga oca Seada koje je počinio 15. listopada 2017. godine.

Kajtazović je pravosnažno osuđen na četiri godine zatvora za krivično djelo Ubojstvo na mah i nije se pojavio na izdržavanju kazne. Presuđen je 5. srpnja prošle godine na Županijskom sudu u Bihaću, a presuda je potvrđena 18. siječnja ove godine na Vrhovnom sudu FBiH.

MUP USŽ raspisao je međunarodnu tjeralicu po narebi Općinskog suda u Bihaću.

Podsjetimo, Alvin se fizički sukobio sa svojim ocem u obiteljskoj kući u bihaćkom naselju Ribić, te ga je usmrtio nožem. Učinio je to iz nehata. U pritvoru je bio od 15.10.2017.godine do 22.03.2018. godine, te od 13.04.2018. do 26.04.2018.godine.

Riječ o mladom profesoru koji je završio anglistiku na Filozofskom fakultetu. Radio je u školi. Ovaj čin šokirao je Bišćane koji su imali samo riječi hvale za Alvina za kojeg su kazali da je trpio fizičko i psihičko nasilje kao i njegova majka, a koje je provodio upravo otac Sead. Preminuli je bio osuđen i na pet godina zatvora zbog navođenja na prostituciju. Bio je vlasnik ilegalnog noćnog kluba.

Alvin je trebao doktorirati u Austriji. Njegova trenutna lokcija nije poznata, piše Klix.ba /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte