Hrvatski Medijski Servis

BEOGRAD: Uhićen muškarac koji je zamalo aktivirao ručne bombe ispred zgrade Vlade

”Situacija ispred zgrade Vlade Srbije, kada je jutros jedan kriminalac prijetio da će aktivirati dvije ručne bombe, bila je prilično opasna, ali je uspješno riješena”, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je u uvodnom obraćanju članovima Vlade, na početku sjednice s predstavnicima Svjetske banke u Nišu, rekao da je prethodna noć bila vrlo teška, posebno za njega i ministra unutarnjih poslova Nebojšu Stefanovića.

Premijer je obavijestio članove Vlade da je jedan, kako je rekao, kriminalac došao ispred Vlade s dvije ručne bombe i izvukao osigurače iz njih, javlja Tanjug.

“Postojala je u svakom trenutku opasnost od aktiviranja ručnih bombi. Nekako su uspjeli da vrate osigurače, a on je savladan”, rekao je Vučić istaknuvši da je to učinjeno oko 6:40 sati.

Jutros je ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici, muškarac star oko 40 godina prijetio da će aktivirati dvije bombe, a nakon gotovo tri sata pregovaranja muškarac je uhićen./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte