BEOGRAD: Crnogorski biznismen upucan iz snajpera, napadač zapalio automobil

Crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović (62) ranjen je večeras iz vatrenog oružja u hotelu “Crowne plaza” Beogradu.

Prema saznanjima “Blica”, napadač je ranio Davidovića u ruku. Kako javlja Pink, ranjeni nikšićki biznismen je privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar i nije životno ugrožen.

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresiran za javno bavljenje politikom. Prije dvije godine prodao je benzinsku pumpu u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori. Pored benzinske crpke, Davidović se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića.

U vlasništvu Davidovićeve kompanije “Neksan” bio je i budvanski hotel “Admiral” kojeg je u zapuštenom stanju prije dvije godine kupila od ruske Metropol grupe.

Kako Kurir saznaje, na Davidovića je pucano iz snajperske puške, dok je bio ispred ulaza u hotel. Poslije ispaljenih hitaca, snajperista se odvezao nedaleko od lica mjesta, stavio pušku u vozilo, koje je potom zapalio./HMS/

Najnovije

BILL GATES

Slijedi nešto gore od virusa korona

Osnivač "Microsofta" Bill Gates predviđa ekološku katastrofu čije će posljedice nadići štetu od virusa korona. Prema njegovim prognozama, u nekoliko narednih desetljeća planeta će se...