BELLATOR Fedor se vraća u Japan i borit će se protiv još jedne legende Pridea

Fedor Emilianenko, legenda slobodne borbe vraća se u oktogon 29. prosinca u državi u kojoj je proveo najljepše dane svoje karijere.

U Japanu, zemlji u kojoj je godinama dominirao u Prideu, borit će se protiv još jednog važnog člana te ere, Quintona Rampagea Jacksona. Borba će se održati u Saitami.

“O ovome smo dugo vodili debate. Razmišljali smo da se borba održi u Los Angelesu u siječnju, ali odlučili smo da mjesto borbe mora biti Japan”, rekao je Scott Coker, predsjednik Bellatora, MMA kompanije koja organizira priredbu.

Fedor i Rampage su bili velike zvijezde u Prideu, ali nikada se nisu borili tamo. Oba velikana su blizu kraja svojih karijera, Rus ima 43 godine, dok Amerikanac ima 41.

Ovo će biti prva priredba Bellatora u Japanu.

“Za naš debi u Japanu htjeli smo napraviti ogroman događaj i dovesti borce s kojima je publika doista povezana. S obzirom na veliku povijest MMA u Japanu i Saitami, ovo će biti događaj koji nitko neće htjeti propustiti”, završio je Coker./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREDSJEDNIŠTVO SDA USVOJILO 17 ZAKLJUČAKA

Sarajevo se pretvara u najveći klaster u Europi, prijeti mu talijsnki scenarij

U Sarajevu je održana sjednica Predsjedništva Stranke demokratske akcije na kojoj se razmatrala aktuelna politička situacija u BiH. SDA je donijela ovih 17 zaključaka. 1....