BELLATOR Fedor se vraća u Japan i borit će se protiv još jedne legende Pridea

Fedor Emilianenko, legenda slobodne borbe vraća se u oktogon 29. prosinca u državi u kojoj je proveo najljepše dane svoje karijere.

U Japanu, zemlji u kojoj je godinama dominirao u Prideu, borit će se protiv još jednog važnog člana te ere, Quintona Rampagea Jacksona. Borba će se održati u Saitami.

“O ovome smo dugo vodili debate. Razmišljali smo da se borba održi u Los Angelesu u siječnju, ali odlučili smo da mjesto borbe mora biti Japan”, rekao je Scott Coker, predsjednik Bellatora, MMA kompanije koja organizira priredbu.

Fedor i Rampage su bili velike zvijezde u Prideu, ali nikada se nisu borili tamo. Oba velikana su blizu kraja svojih karijera, Rus ima 43 godine, dok Amerikanac ima 41.

Ovo će biti prva priredba Bellatora u Japanu.

“Za naš debi u Japanu htjeli smo napraviti ogroman događaj i dovesti borce s kojima je publika doista povezana. S obzirom na veliku povijest MMA u Japanu i Saitami, ovo će biti događaj koji nitko neće htjeti propustiti”, završio je Coker./HMS/

Najnovije

HOFFMAN ODGOVORIO MEKTIĆU

“Ratni kolekcionar nadgrobnih spomenika je samo potvrda uzrečice da je nacionalizam posljednje utočište većine hulja”

Svevlad Hoffman, savjetnik ravnatelja Granične policije BiH, odgovorio je bivšem ministru sigurnosti BIH, Draganu Mektiću. Mektić je, podsjetimo, prethodno reagirao na Hoffmanov odgovor Šemsudinu...