Senad Basarić se nakon ubojstva policajke pokušao otrovati tabletama

Senad Basarić, osumnjičeni za ubojstvo Irme Forić, pripadnice Granične policije BiH, na saslušanju u policiji izjavio da je nakon njezine smrti pokušao izvršiti samoubojstvo, kazao je za Avaz njegov branitelj, odvjetnik Omar Mehmedbašić.

”On je izjavio kako u je volio i da su se trebali vjenčati. Tog dana bili su na planini. Rekao je da je ona pala u stanu, te kad je shvatio da je mrtva, popio je 30 tableta da se ubije. Nošen strahom, on je s njenog mobitela, slao poruke njezinoj kćerki da se ne vidi da je mrtva”, kazao je Mehmedbašić.

Inače, Basarić je tijekom dana predan u nadležnost Tužiteljstva Kantona Sarajevo.

”On će biti zadržan 24 sata i u tom zakonskom roku postupajući tužitelj odlučit će o eventualnom prijedlogu za pritvor”, izjavila je za medije glasnogovornica Tužiteljstva KS Azra Bavčić.

Senad Basarić u ponedeljak je u sarajevskom naselju Dobrinja ubio uposlenicu Granične policije BiH, nakon čega je za njim raspisana potjernica.

Basarić je uhićen na području sarajevske općine Novi Grad.

Izdana je naredba za obdukciju tijela stradale kako bi se saznao točan uzrok smrti./HMS/

Najnovije

MINISTAR ZDRAVSTVA RH

Beroš objasnio kad će Hrvatska proglasiti kraj epidemije te uputio jasnu poruku za jesen

U Hrvatskoj je 113 novih slučajeva zaraze koronavirusom na 4436 testiranih, a tri su osobe preminule, objavio je danas Stožer. “Rekao je Božinović da Beroš...